Pasionat de domeniile dezvoltarii personale, al comunicarii si al educatiei, Sorin Popa si-a petrecut mai bine de 10 ani studiind conceptele ce au ajutat milioane de oameni din intreaga lume sa isi modeleze vietile asa cum si-au dorit. Mentorat de lideri internationali ai acestor domenii precum John C. Maxwell si Paul Martinelli, el vine in ajutorul tuturor celor care au loc de mai bine si care doresc un plus de valoare in viata personala sau profesionala.

URMARITI-MA
PARTNERS

Servicii

Grupuri MasterMind

Exista un nivel special de energie, dedicare si entuziasm pe care participantii il aduc intr-un grup MasterMind. Grupurile facilitate de noi ofera o combinatie de educatie, brainstorming, masterminding, responsabilizare si suport, intr-un mediu de grup menit sa dezvolte abilitatile personale si profesionale ale participantilor. Aducand idei noi si o perspectiva diferita, grupurile MasterMind te pot ajuta sa obtii succesul.

     Beneficii principale:

  • marirea nivelului de experienta si incredere
  • dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale
  • obtinerea unui progres real in viata personala si profesionala
  • accesul imediat la un grup de suport reciproc
  • obtinerea de feedback si sfaturi cinstite
  • imprumutarea experientei si abilitatilor celorlalti membrii
  • sustinere optimista din partea colegilor si mentinerea unei atitudini pozitive
  • un sentiment de apartenenta la o cauza comuna - mai sunt si altii la fel!

 

Coaching

La un moment dat, John Maxwell definea un coach ca fiind persoana care "vine alaturi de tine si te ajuta sa te corectezi fara sa te critice in vreun fel care sa iti faca rau. Cuvantul Coach inseamna 'a veni langa'. A veni langa tine, a impartasi, a invata si a asculta impreuna." Coachingul meu implica abilitatea de a te intelege, de a fi acolo unde esti si tu, de a gandi cum gandesti si tu si de a-ti intelege punctul de vedere. Din aceasta pozitie, voi pune o perspectiva noua asupra perspectivei tale, ajutandu-te sa te ridici pentru a vedea si un alt mod. In calitate de coach certificat John Maxwell Team, pot intelege prin ceea ce treci acum si prin ceea ce vei trece in viitor. Coachingul e un proces prin intermediul caruia impreuna vedem inainte, pregatim drumul si mergem pe el adaugandu-ti valoare in mod constant.

    Tipuri de coaching:

    1. Individual - coaching in format unu la unu, privat si confidential

Atunci cand lucrez unu la unu cu tine, obiectivul meu numarul unu este sa te ajut sa iti indeplinesti scopul, viziunea si telurile, folosind programe specifice nevoilor tale. Impreuna vom crea un plan strategic prin care tu sa dobandesti claritate, prin intermediul unui process constant care include interactiune si responsabilizare.

  • Ce faci ca sa investesti in tine?
  • Ce faci ca sa investesti in ceilalti?

      "Nicio problema nu poate fi rezolvata la acelasi nivel de constientizare la care a fost creata" Albert Einstein

    2. In Grup -  grupare mica la locatia stabilita in comun sau in format online

Atunci cand lucrez in grup, intreaga experienta a discutiilor si rezultatelor este multiplicata peste orice ar putea obtine un individ pe cont propriu. Legatura formata intre membrii grupului imputerniceste pe fiecare sa isi descopere liderul interior si sa evolueze intr-un mediu sigur si propice dezvoltarii. Este o experienta unica prin natura ei si rezultatele se vad imediat.

 

WorkShopuri si Seminarii

In calitate de Speaker si Trainer Certificat, ofer prezentari si lectii customizate pe nevoile tale si ale echipei tale incadrandu-ma in bugetul stabilit. Voi realiza o comunicare eficace si structurata, si voi ajuta participantii la dezvoltarea abilitatilor de leadership, a atitudinilor potrivite, folosind exercitii variate de stabilire a telurilor si relationare. In final, se va realiza marirea productivitatii datorita influentei pozitive pe care membrii o vor avea asupra grupului ca un intreg.